Slecht nieuws als je uitkijkt naar 'Clarkson's Farm' seizoen 2

Slecht nieuws als je uitkijkt naar Clarkson's Farm

Het tweede seizoen van de serie Clarkson's Farm laat nog wel even op zich wachten.

Jim Pedd, 1 februari 2022 08:32

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het gerucht ging enige tijd dat het tweede seizoen van de serie Clarkson's Farm wellicht deze zomer al te zien zou kunnen zijn. Maar daar lijkt het niet op.

Een fan zag op IMDb dat de serie misschien al in juni 2022 weer te zien zou kunnen zijn. Maar we komen er nu achter dat dit niet klopt. De Oxford Mail sprak met het team van Jeremy Clarkson en meldt dat het niet klopt.

Nog even wachten
Clarkson's Farm draait in het eerste en nu ook in het tweede seizoen om een volledig boerenseizoen. Dat betekent dat de opnames een compleet jaar in beslag nemen.

Een woordvoerder vertelde: "Ze moeten een compleet boerenjaar opnames maken en dat betekent dus dat de boel pas in de zomer eindigt. Daarna gaan ze aan de slag met het editen. Het duurt dus nog wel even voordat we weten wanneer Clarkson's Farm verder gaat."

Een tijdje dachten fans dat de serie Clarkson's Farm geen tweede seizoen zou krijgen en dus begonnen ze met een petitie. Clarkson deelde niet lang daarna dat ze zich vergisten en dat er een nieuw seizoen besteld was. "Het duurt wel een jaar om op te nemen. Zo werkt het boerenleven."

Clarkson's Farm zie je op Prime Video.
Bron: Oxford Mail

Lees meer over: Clarksons Farm, Prime Video, Amazon, Jeremy Clarkson, Kaleb Cooper

Populair nieuws