search
Komt die spionageserie rond 'Star Trek' er nog wel?
Series / Nieuws

Komt die spionageserie rond 'Star Trek' er nog wel?

Star Trek: Section 31 is in de maak, maar komt de serie er echt nog!?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er komt nog meer Star Trek naar Paramount+. Dit jaar mag je vijf Star Trek-series verwachten: Star Trek: Prodigy op dit moment, Star Trek: Discovery volgende week, in maart Star Trek: Picard en in mei Star Trek: Strange New Worlds. En dan is het nog de beurt aan Star Trek: Lower Decks.

Maar hoe zit het dan met die andere Star Trek-serie, Section 31? Afgelopen dinsdag vertelde Paramount+ chef van Original Scripted Series, Nicole Clemens, dat de serie "nog altijd in ontwikkeling" is.

Nieuwe Star Trek-serie
De Star Trek-serie rond Section 31 werd als spin-off van Star Trek: Discovery aangekondigd en zou een hoofdrol hebben voor Michelle Yeoh als Philippa Georgiou, de voormalig Terran Emperor in het Mirror Universe.

De serie zou zijn pilot opnemen, maar toen sloeg de pandemie toe. Vervolgens besloot Paramount+ de serie even op een lager pitje te zetten, en zich te focussen op nieuwe seizoenen van bestaande series en het van de grond krijgen van Star Trek: Strange New Worlds.

Nu belooft Clemens dat er "snel" meer nieuws rond Section 31 komt. Specifieke details gaf ze helaas niet, waarmee het de vraag blijft wanneer de show er komt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen