search
En weer heeft Netflix een grote hit in handen
Series / Nieuws

En weer heeft Netflix een grote hit in handen

Raising Dion stijgt in de statistieken van de meest bekeken series op Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Raising Dion, de superheldenserie van uitvoerend producent Michael B. Jordan op Netflix, had een groot gat tussen zijn eerste twee seizoenen. Door COVID-19 moesten de opnames meermaals uitgesteld worden en moesten fans het twee en een half jaar zonder nieuwe afleveringen doen.

Gelukkig kwam de droogte tot een einde deze week, want op 1 februari werd het tweede seizoen toegevoegd. En het is veilig om te zeggen dat fans hun interesse niet verloren zijn in Raising Dion in de tijd dat de serie afwezig was.

Raising Dion voorop?
De nieuwe top tien best bekeken series van Netflix in de Verenigde Staten is vrijgegeven en daarin staat Raising Dion op de derde plek.

De top tien wordt nog gedomineerd door originele series als The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window en de Koreaanse zombiethriller All of Us Are Dead. Ook goed scoorde lange tijd het eerste deel van het laatste seizoen van Ozark.

Maar Raising Dion had slechts 1 dag nodig om die serie van de derde stek te duwen. Netflix heeft er namelijk een nieuwe nummer drie bij in de vorm van Raising Dion!

Raising Dion draait om een moeder die net weduwe is geworden. Haar jonge zoon krijgt superkrachten en aan haar de taak om uit te zoeken waar die vandaan komen, en tegelijk de nieuwe krachten geheim te houden.

Raising Dion zie je nu op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen