search
Aankomende 'Star Wars'-serie heeft geen impact op de rest
Series / Nieuws

Aankomende 'Star Wars'-serie heeft geen impact op de rest

Star Wars-serie The Acolyte blijkt niet heel veel impact te gaan maken op de rest van de franchise.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Star Wars-franchise heeft tot heel wat spin-offs geleid en daardoor is het ook een van de meest succesvolle franchises in de geschiedenis. Recent leerden fans het High Republic-tijdperk kennen.

Dat speelt zich tweehonderd jaar voor de gebeurtenissen in chronologisch de eerste film, The Phantom Menace, af. Het idee daarvan is om een era te hebben vol nieuwe verhalen, boeken, comics en zelfs series, zonder dat men rekening hoeft te houden met de werken van vroeger.

Star Wars-series
Een van de aankomende Disney+ series die zich in dit nieuwe Star Wars-tijdperk afspeelt is The Acolyte.

Tijdens een interview met Comic Book Nation, een podcast van de site ComicBook.com, vertelde Daniel José Older over de manier waarop The Acolyte impact zou kunnen hebben op The High Republic.

"Ik denk er niet over na, omdat ik er niets van af weet. Ik weet dat als ik ergens aan kom dat ze later nodig hebben, dat ik dan een notitie van ze krijg en dan verander ik het. Buiten dat betekent het ook dat ik er helemaal niet over na hoef te denken en dat werkt echt heel goed."

"We bevinden ons in hetzelfde tijdperk, maar ook een klein beetje uit elkaar in de chronologie, ver genoeg van elkaar verwijderd om geen last van elkaar te hebben. Dat is ook echt het idee."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen