search
Seizoen 4 van 'Marvelous Mrs. Maisel' krijgt trailer en debuteert binnenkort!
Series / Nieuws

Seizoen 4 van 'Marvelous Mrs. Maisel' krijgt trailer en debuteert binnenkort!

Rachel Brosnahan keert deze maand terug als Miriam "Midge" Maisel op Prime Video.

Prime Video heeft de officiële trailer vrijgegeven voor het komende vierde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel, met de terugkeer van Rachel Brosnahan als de aspirant-stand-upcomedian. Op 18 februari keert de serie terug op de streamingdienst.

De trailer voor Marvelous Mrs. Maisel seizoen 4, die je hieronder kunt bekijken, bevat een fellere en vastberaden Midge die meer creatieve vrijheid heeft door openingsacts af te wijzen en te proberen de headliner te worden van al haar shows.

Seizoen 4 van The Marvelous Mrs. Maisel
In The Marvelous Mrs. Maisel zien we Rachel Brosnahan als Miriam "Midge" Maisel, Tony Shalhoub als Midge's vader Abe Weissman, Alex Borstein als Susie Myerson, Michael Zegen als Midge's echtgenoot Joel Maisel en Marin Hinkle als Midge's moeder Rose Weissman.

"In seizoen 4 is het 1960 en er hangt verandering in de lucht," luidt de synopsis. "Midge wil haar act aanscherpen en zint op een optreden met totale creatieve vrijheid. Maar haar toewijding aan haar vak - en de plek die het bij haar inneemt - creëert een kloof tussen haar en de familie en vrienden om haar heen."

Het nieuwe seizoen zal ook rollen bevatten van Gilmore Girls-alums Milo Ventimiglia en Kelly Bishop, die beiden hebben getekend voor gastrollen en hen herenigen met Amy Sherman-Palladino, de maker van de serie. John Waters en Jason Alexander zullen ook een gastrol krijgen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen