Gaaf nieuws rond 'Titans' seizoen 4!

Gaaf nieuws rond 'Titans' seizoen 4!

Titans brengt een iconisch personage met zich mee naar het nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 10 februari 2022 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Seizoen 4 van Titans introduceert een van de grootste schurken van DC Comics in deze versie van het multiversum van DC, Earth-9, om precies te zijn.
Het nieuwe seizoen van Titans brengt een boel grote DC-schurken met zich mee. Zo is Joseph Morgan straks te zien als Brother Blood, speelt Franka Potente de rol van Mother Mayhem en zien we Lisa Ambalavanar als Jinx. Het lijkt erop dat er nog een A-list schurk te zien zal zijn.

Titans-slechterik
De site The Illuminerdi meldt dat in het vierde seizoen van Titans niemand minder dan Lex Luthor te zien is, als een soort "verrassend personage". Hij zit enkel aan het begin van de nieuwe reeks afleveringen en zou volgens de geruchtensite "een heel memorabele" versie zijn.

Hoe Titans het personage Lex Luthor wil gebruiken is niet bekend. Wel weten we dat Luthor natuurlijk een meesterbrein is in elk opzicht van het woordt. Als er meerdere schurken in Titans tevoorschijn komen, zou hij misschien daar achter kunnen zitten.

Overigens is Lex Luthor natuurlijk direct verbonden aan een van de leden van het Titans-team: Superboy. Conner werd gemaakt als kloon van zowel Superman als Lex Luthor en was in de serie Titans te zien na zijn ontsnapping uit Cadmus.

Titans zie je hier in Nederland op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Titans, seizoen 4, HBO Max, DC

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws