Deze 14 series kan je vanaf deze week zien op Netflix

Netflix voegde deze 14 series nieuw toe

Check hier het complete overzicht met alle nieuwe series op Netflix deze week.

Jim Pedd, 12 februari 2022 10:36

Elke vrijdag zetten we alle nieuwe series die Netflix heeft toegevoegd in die week voor je op een rij. Deze week is dat natuurlijk niet anders en duiken we in de veertien nieuwe titels!
DC's Legends of Tomorrow (S07E11): Wanneer de list van de Legends om de Waverider naar Sarajevo te lokken mislukt, stapt Gwyn op. Hij bedenkt een plan om de dreiging van Robo-Legend het hoofd te bieden.

Snowpiercer (S03E03): Layton en Wilford spelen een kat-en-muisspel als de twee treinen elkaar te slim af proberen te zijn. Layton vraagt Asha, de overlevende die hij vond, om een gunst.

Our Beloved Summer (S01E14): Ung vraagt Yeon-su iets waar zij maar moeilijk een antwoord op kan vinden. Terwijl Lee Sol-i omgaat met een onverwachte verrassing in haar bar. Gu Eun-ho komt langs.

Brooklyn Nine-Nine (7 seizoenen): De onvolwassen rechercheur Jake Peralta moet leren om de regels te volgen en een teamspeler te zijn als er voor zijn brigade een nieuwe hoofdinspecteur wordt aangesteld.

Only Jokes Allowed (seizoen 1): Zes van de beste comedians van Zuid-Afrika bestormen de bühne om hun talent te tonen in deze collectie korte stand-upvoorstellingen.

Catching Killers (2 seizoenen): In deze serie over waargebeurde misdaden onthullen de onderzoekers van beruchte seriemoordenaarszaken de afschuwelijke en vreselijke details van hun buitengewone werk.

Até Que a Vida Nos Separe (1 seizoen): Drie generaties van een familie wonen samen in een idyllische villa. Naast hun veeleisende werk als huwelijksplanners worstelen ze met hun eigen persoonlijke problemen.

Love is Blind Japan (ook op 15 en 22 februari): Potentiële huwelijkspartners in Japan ontmoeten elkaar in deze reality-datingserie. Ze daten en verloven zich ... zonder elkaar ooit te hebben gezien.

Ideias à Venda: Braziliaanse ondernemers delen hun ideeën met het publiek en beroemde juryleden. Maar om R$ 200.000,00 te winnen, moeten ze ook zware uitdagingen zien te overwinnen.

Disenchantment (deel 4): Bean moet haar prinsessentaken verrichten, maar ze drinkt liever. Tot grote irritatie van de koning zorgt ze voor chaos met haar demonen- en elfenvrienden.

Until Life Do Us Part: Drie generaties van een familie wonen samen in een idyllische villa. Zij worstelen tussen de eisen van hun bedrijf waarin ze huwelijken plannen en hun eigen persoonlijke crisissen.

Toy Boy (seizoen 2): Een stripper in Málaga wordt na zeven jaar vrijgelaten in afwachting van een nieuw proces en wil bewijzen dat zijn minnares hem liet opdraaien voor de moord op haar man.

Inventing Anna: Moedige ondernemer of oplichter? Een journalist onderzoekt het verhaal van Anna Delvey, die de elite van New York ervan overtuigde dat ze een Duitse erfgename was.

Love is Blind (seizoen 2; ook op 18 en 25 februari): Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws