search
Nieuw op Netflix: Seizoen 2 van de atypische datingshow 'Love Is Blind'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Seizoen 2 van de atypische datingshow 'Love Is Blind'

Van de datingshow is bekend dat ze het net iets anders aanpakt dan andere gelijkaardige reeksen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wat zou jij er van vinden om jezelf te verloven met iemand zonder dat je die persoon in het echt ooit gezien hebt? Klinkt best een beetje vreemd toch? Toch is dat precies wat er gebeurd in de atypische datingshow Love is Blind.

In Love is Blind draait het dus duidelijk niet om het uiterlijk, maar wel om echte liefde. De deelnemers van het programma leren elkaar dan ook kennen zonder dat ze weten hoe ze er precies uitzien. Gedurende een paar weken worden ze volledig afgesloten van de buitenwereld. In die periode vinden er een behoorlijk aantal blind dates plaats. Het doel van de reeks is om koppels te vormen die hun mening en gevoel baseren op de gesprekken die ze samen hebben.

Verloofd
Finaal is het de bedoeling dat de deelnemers zich ook verloven zonder dat ze elkaar dus echt hebben gezien. De vraag die zich dan stelt is of een dergelijke relatie wel echt stand kan blijven houden of niet.

Voor het tweede seizoen trekken we naar het Amerikaanse Chicago waar terug verschillende singles op zoek gaan naar de liefde. Het tweede seizoen bestaat uit in totaal tien afleveringen. De presentatie is in handen van Nick en Vanessa Lachey.

Het tweede seizoen van Love is Blind is vanaf vandaag, vrijdag 11 februari 2022 te bekijken op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen