search
'Fear the Walking Dead' toont oorlog op nieuwe foto's
Series / Foto's

'Fear the Walking Dead' toont oorlog op nieuwe foto's

De serie Fear the Walking Dead gaat bijna verder met z'n nieuwe seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
"Die toren is van mij", hoorden we Alicia Clark nog zeggen aan het einde van het eerste deel van seizoen 7 van Fear the Walking Dead. "We gaan ten oorlog".

De fall-out van de kernbommen die ontploften in het zesde seizoen van de serie, maakten van Victor Strand een grote heerser. Alicia en Morgan Jones besloten daarop oorlog te voeren tegen Strand's Tower. Terwijl Alicia langzaam sterft aan de beet van een Walker, verzamelde ze haar leger.

Fear the Walking Dead-foto's
Vandaag zijn de eerste foto's vrijgegeven van het aankomende tweede deel van het zevende seizoen van Fear the Walking Dead. De beelden tonen de terugkerende personages, die je vanaf 17 april weer kunt zien.

AMC kwam ook al met een synopsis van het nieuwe deel.

"Er zijn maanden verstreken sinds de kernbommen ontploften en de enige die daar voordeel aan heeft gehad, is Victor Strand. Hij heeft een eigen rijk opgebouwd en selecteert wie een kans krijgt om te overleven. De andere leden van de groep hebben enorm geleden, maar daaruit is een grote overtuiging om te leven voortgekomen, zelfs als dat betekent dat ze Strand's Tower met geweld moeten veroveren en de zoektocht naar PADRE moeten voortzetten, een mythische plek waarvan niemand weet of die nou wel bestaat."

Fear the Walking Dead zie je op Prime Video.















Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen