search
Aankomende 'Halo'-serie is nu al een succes
Series / Nieuws

Aankomende 'Halo'-serie is nu al een succes

Paramount+ heeft namelijk nu al een tweede seizoen besteld van de Halo-serie.

De Halo-serie komt snel naar Paramount+. En nog voordat het zover is, is alvast een tweede seizoen besteld door de streamingdienst van ViacomCBS.

Het nieuws werd onthuld door Tanya Giles, de baas over nieuwe content bij Paramount+. De aankondiging komt ruwweg een maand voordat Halo te zien zal zijn op Paramount+. Althans: iets meer dan een maand, want de serie gaat op 24 maart van start.

Halo-serie
Halo krijgt dus een tweede seizoen, met David Wiener als nieuwe showrunner en uitvoerend producent. Dat nadat we in juni 2021 nog te horen kregen dat de twee co-showrunners niet terug zouden keren voor meer afleveringen van de televisieserie.

Eerder deze maand was er nog het gerucht dat Wiener in onderhandeling was voor de rol van showrunner.

"Halo is een uitgebreide world-building kans voor Paramount+ en we zijn enthousiast dat we fans een tweede seizoen kunnen bieden om naar uit te kijken voordat we de serie volgende maand lanceren," aldus Giles.

"Halo zal een opwindende rit zijn voor fans van de game en voor non-gamers, want hij verbindt ongelofelijke visuals met een diepere blik op de persoonlijke verhalen achter deze iconische personages; allemaal gesitueerd in een epische strijd om de toekomst van de mensheid."

Wanneer Halo in Nederland te zien is weten we nog niet.



Aanbevolen artikelen