Fanfavoriete serie keert terug voor zevende seizoen

Fanfavoriete serie keert terug voor 7e seizoen

Billions krijgt er gewoon nog een seizoen bij van televisiezender Showtime, waarmee de serie op zeven seizoenen komt.

Jim Pedd, 17 februari 2022 om 08:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een paar weken nadat seizoen 6 van Showtime-hitserie Billions te zien was op het kabelnetwerk, heeft Showtime nu ook bevestigd dat er een zevende seizoen op komst is.
Het nieuws werd door Variety aangekondigd. Heel vreemd is die onthulling niet, gezien het grote succes dat Billions is voor televisiezender Showtime. De serie heeft hoofdrollen voor Paul Giamatti, Malin Akerman, Corey Stoll en vroeger hoofdrolspeler Damian Lewis. Los daarvan is het een van de langst lopende televisieseries die Showtime heeft.

Billions seizoen 7
Het zesde seizoen van Billions was het eerste zonder acteur Damian Lewis, die eerder een Primetime Emmy won voor Homeland. De acteur vertrok na het vijfde seizoen van de televisieserie. Hij had slechts een contract voor vijf seizoenen.

In het zesde seizoen van Billions zie je het stof neerdalen van alle onthullingen in de vijfde reeks van de serie.

Nu Axe weg is en Michael Prince zijn plek overneemt, moet Chuck een strategie ontwikkelen die verfijnder is dan ooit tevoren. Alle spelers - van Wags tot Wendy, en Taylor tot Sacker en natuurlijk Senior, wordt verwacht dat ze doortrapter dan ooit zijn in het maken van succes.

Wanneer seizoen 7 van Billions te zien is weten we nog niet.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Billions, Showtime, seizoen 7

Informatie over de serie: Billions

Populair nieuws