'The Witcher' seizoen 3 scoort 10 nieuwe personages

The Witcher seizoen 3 scoort 10 nieuwe personages

The Witcher van Netflix heeft 10 nieuwe acteurs gecast voor zijn nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 20 februari 2022 om 14:31

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Seizoen 3 van The Witcher maakt zich op voor de opnames en het vinden van de cast gaat voorspoedig. We weten zelfs dat een groep moordenaars te zien is en vermoedelijk jaagt op Yennefer en Ciri. Vandaag blijken de namen van tien nieuwe personages.
Dat meldt Redanian Intelligence, de betrouwbare fansite, op basis van The Illuminerdi. Het gaat zowel om nieuwe personages, als om karakters die in de boeken voorkomen.

Nieuwe The Witcher-personages
We zetten ze voor je op een rij:

Marylebone: Zij is iemand met een razend scherp en snel mes. Haar leeftijd is minder dan de ervaring die je erbij zou verwachten. Maar zij moest snel opgroeien in een wrede wereld. Het personage schijnt Milva uit de boeken te zijn.

Picadilly: Een man die de tweede in lijn is voor de troon. Maar hij wil liever een player zijn dan politicus en dus heeft hij een heerlijke zorgeloze air over zich heen.

Angel: Een koninklijke boodschapper, gespeeld door iemand die met een paard om moet kunnen zijn. Deze man van middelbare leeftijd is klaar met alle gruwelen die hij aanschouwd heeft.

Maida Vale: Fors en machtig, lid van een bepaalde groep vrouwen wiens pad je niet wil kruisen. Zij is zeker opgewassen tegen iedereen die ze ontmoet in De serie.

Parsons: Een tienermeisje dat ervan overtuigd is dat ze iemand anders is. Ze is gehersenspoeld!

Greenwich: Een loyale soldaat, gespeeld door iemand van in de twintig. Hij voelt steeds minder motivatie als hij erachter komt dat zijn kameraden een heel stuk minder gemotiveerd zijn.

Hampstead: Een vrouw van middelbare leeftijd in een liefdeloos huwelijk met een man die meer haar kind dan haar echtgenoot is. Ze heeft een prima leven, maar haar meningen vallen vaak niet bij de juiste mensen op.

Euston: Een nieuw personage, dame met een dodelijke flair.

Victoria: Zij is een geweldige vrije geest, bloedmooi, heetgeblakerd en tegelijk lief.

Richmond: Een muzikant die instrumenten verkoopt voor haar dagelijks werk.

The Witcher zie je nu op Netflix.
Bron: redanianintelligence

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich, Henry Cavill

Populair nieuws