Rick Grimes terug in 'The Walking Dead' seizoen 11?

Andrew Lincoln is gespot bij een castlid van The Walking Dead, wat betekent dat?

Jim Pedd, 21 februari 2022 12:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed, dit is natuurlijk nergens op gebaseerd, maar toch. Andrew Lincoln en Norman Reedus, twee acteurs die duidelijk verbonden zijn aan de The Walking Dead-franchise, zijn samen gespot in Atlanta, Georgia. Dat zegt niet direct iets, maar wat nou als Lincoln terug is als Rick Grimes in de serie?
De opnames van The Walking Dead vinden al jaren plaats in en rond Atlanta. Het begint er zelfs mee dat Rick Grimes (Lincoln) in een post-apocalyptische wereld naar de stad gaat, die volledig bezet blijkt te zijn door zombies.

The Walking Dead-terugkeer
Lincoln vertrok in 2018 bij de serie, nadat hij in 119 afleveringen en 9 seizoenen te zien was. Hij wilde meer tijd doorbrengen met zijn vrouw en jonge kinderen in Engeland. Tegelijk was er de aankondiging dat Grimes terug zou keren in een filmtrilogie.

De opnames van de The Walking Dead-films zouden eigenlijk in 2019 moeten beginnen, maar zover is het nog altijd niet gekomen. We weten dat de opnames "bij de eerste mogelijkheid" gaan beginnen, zoals Lincoln het al eens zei, maar zover is het nog altijd niet gekomen.

Intussen werkt The Walking Dead met zijn elfde seizoen toe richting het einde. Over 16 afleveringen is het helemaal gedaan en eindigt de serie. Een perfecte reden om Rick terug te brengen toch?

The Walking Dead zie je op Disney+.


Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Rick Grimes, Andrew Lincoln, Norman Reedus

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws