search
'Vikings: Valhalla' en meer is nieuw op Netflix deze week
Series / Nieuws

'Vikings: Valhalla' en meer is nieuw op Netflix deze week

Netflix voegt in elk geval deze series nieuw toe de komende paar dagen.

Vikings is terug! Vanaf deze week kan je eindelijk het eerste seizoen van Vikings: Valhalla zien op Netflix. De serie is een van de vijf toevoegingen die alvast aangekondigd waren door de streamingdienst en is er natuurlijk eentje waar fans enorm naar uit hebben zitten kijken. Dat en meer!

VANAF 25 FEBRUARI
Back to 15: Anita is ontevreden over haar baan en haar persoonlijke leven, maar ontdekt een manier om weer 15 te worden. Wat verandert ze aan haar verleden? Met Maisa in de hoofdrol.

Vikings: Valhalla: Een nieuwe saga begint honderd jaar na de afloop van de originele serie en kleurt de avonturen van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd.

Juvenile Injustice (seizoen 1): Een taaie rechter compenseert haar afkeer van jonge criminelen met sterke overtuigingen over rechtvaardigheid en straf terwijl ze ingewikkelde jongerenzaken afhandelt.

The Fame Game (seizoen 1): Als de beroemdste actrice van India ineens verdwijnt, komen er tijdens de zoektocht pijnlijke waarheden aan het licht over haar toch niet zo ideale leven en gezin.

VANAF 26 FEBRUARI
Bulgasal: Immortal Souls: De onsterfelijke is vervloekt vanaf zijn geboorte en is uit op wraak. Hij gaat op pad om zijn ziel terug te eisen en een vete te eindigen die al 600 jaar duurt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen