Nieuwe miniserie overwint alles op Netflix

Nieuwe miniserie overwint alles op Netflix

Inventing Anna scoort ook in de Verenigde Staten enorm goed op Netflix.

Jim Pedd, 22 februari 2022 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Julia Garner, die binnen de hitserie Ozark al regelmatig de meeste aandacht naar zich toe wist te trekken, weet dat ook weer te doen met de hitserie Inventing Anna.

Inventing Anna is een miniserie waarin Garner de rol van het titelpersonage speelt. Zij bouwt een nepleven voor zichzelf op en weet op die manier de complete elite van New York City om de tuin te leiden en te bedriegen. Net als The Queen's Gambit vorig jaar, blijkt ook Inventing Anna het type miniserie te zijn dat behoorlijk wat aandacht van Netflix-abonnees trekt.

Inventing Anna
De serie Inventing Anna debuteerde anderhalve week geleden op Netflix en wist al vrij snel door te dringen tot de top van de lijst met meest bekeken series.

Nieuwe series doen dat gewoonlijk vrij snel, maar worden vaak ook al na een paar dagen van de bovenste stek op de ranglijst afgestoten voor een nieuwere Original.

Dat is nog niet gebeurd met Inventing Anna. En dat terwijl deze week The Cuphead Show en het tweede seizoen van Space Force debuteerden.

Deze series bleken allemaal er niet toe in staat om de show van Netflix van de troon te stoten. Inventing Anna zie je nu op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Inventing Anna, Netflix, Top 10

Populair nieuws