search
Controversiële Netflix-komedie scoort zeldzame 100% op RottenTomatoes
Series / Nieuws

Controversiële Netflix-komedie scoort zeldzame 100% op RottenTomatoes

Space Force scoort goed op Netflix met zijn tweede seizoen blijkt vandaag.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van Netflix-serie Space Force maakte afgelopen vrijdag zijn debuut op de streamingdienst. En hoe: het seizoen scoort maar liefst 100% op Rotten Tomatoes.

Waar het eerste seizoen van Space Force nog een van de slechtst ontvangen series van Netflix dat jaar was, doet seizoen twee het dus vele malen beter. Het eerste seizoen scoorde 39 procent op de recensiesite, dit tweede 100 procent. Let wel: er zijn pas zeven recensies geteld.

Space Force-ontvangst
Ook de publieksscore van Space Force was met het tweede seizoen beter dan de eerste keer. De eerste ronde score 75 procent bij het bredere publiek en het tweede seizoen zit zo tegen de 80 procent.

In de recensies die van Space Force seizoen 2 verschenen, lazen we met name dat critici het een briljante nieuwe richting van de serie vonden. Steve Carell werd geprezen om zijn spel en acteur John Malkovich wist het ook beter te doen dan ooit.

Space Force is een komedie die draait om de generaal Mark R. Naird die gekozen wordt om de nieuwe branche van het Amerikaanse leger te leiden: de Space Force. Maar al snel raakt hij in een race verwikkeld met de Russen over de nieuwe mensen op de maan.

Space Force zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen