search
Helaas: deze 'Peacemaker'-geruchten kloppen niet
Series / Nieuws

Helaas: deze 'Peacemaker'-geruchten kloppen niet

James Gunn ontkracht geruchten die continu rondgaan over het tweede seizoen van Peacemaker.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
James Gunn ontkent in alle toonaarden de geruchten dat DC-schurk Bane te zien zal zijn in het tweede seizoen van Peacemaker. De HBO Max-serie is een spin-off van de film The Suicide Squad en bleek enorm populair.

Centraal in Peacemaker staat de titelheld, gespeeld door John Cena, die ook wel bekend staat als Christopher Smith. Hij gaat de samenwerking met een nieuw team aan. Peacemaker werd positief ontvangen door critici en fans en kreeg vorige week ook nog eens een tweede seizoen.

Peacemaker en Bane
Dat Peacemaker een tweede seizoen zou krijgen werd slechts een dag voor de finale van het eerste seizoen onthuld. Daarin zagen we een paar bijzondere DC-cameo's en werd het verhaal tot een einde gebracht.

Peacemaker had geen traditionele cliffhanger, maar liet wel wat vragen openstaan voor een eventueel tweede seizoen. Fans zullen blij zijn dat dit seizoen er ook echt komt.

Maar waar we al een paar keer gehoord hebben dat Peacemaker seizoen 2 een rol heeft voor de beruchte DC-slechterik Bane, maakt Gunn duidelijk dat dit niet klopt.

"Dit is bullshit. Niemand weet wat er aan zit te komen, behalve ikzelf dan, en zelfs ik weet het niet helemaal."





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen