search
Geweldige animatieserie 'Cat Burglar' vanaf nu te bekijken op Netflix
Series / Nieuws

Geweldige animatieserie 'Cat Burglar' vanaf nu te bekijken op Netflix

De reeks is afkomstig van de makers die eerder al verantwoordelijk waren voor 'Black Mirror'...

Niets te doen met dit gure weer en stiekem wel zin in een leuke animatieserie? Dan heeft Netflix voor jou met Cat Burglar wellicht precies datgene waar jij naar op zoek bent!

De animatieserie Cat Burglar laat eigenlijk twee verschillende concepten samenvloeien. Het blijkt in de praktijk dan ook een combinatie te zijn van enerzijds een klassieke cartoon en anderzijds een interactieve quiz.

De bovenstaande combinatie zorgt voor een vermakelijke kijkervaring die jou als kijker ook zelf actie laat ondernemen. Tijdens één van de afleveringen dien je als kijker dan ook bijvoorbeeld verschillende vragen te beantwoorden. Deze vragen en dan vooral de antwoorden op die vragen hebben als belangrijkste doel om Rowdy the Cat te helpen. Hij moet immers de Security Pup zien te ontwijken om zo uiteindelijk kostbare schilderijen te kunnen stelen.

Black Mirror
Cat Burglar kan rekenen op een ervaren team. Dat team was eerder ook al verantwoordelijk voor de productie van Black Mirror in het jaar 2011. Verantwoordelijk voor de regie van de reeks is Mike Hollingsworth. Het script werd door hem geschreven in samenwerking met James Bowman.

Voor de stemmencast van deze animatieserie werd een beroep gedaan op namen als Trevor Devall, Alan Lee en natuurlijk ook James Adomian.

Deze gloednieuwe animatieserie is vanaf vandaag te bekijken op Netflix. De onderstaande trailer geeft je alvast een aardig voorsmaakje.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen