'House of the Dragon' wordt groter dan je denkt

'House of the Dragon' wordt groter dan je denkt

De HBO Max-serie House of the Dragon gaat het echt heel goed doen.

Jim Pedd, 2 maart 2022 08:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Game of Thrones spin-off House of the Dragon wordt net zo episch als zijn voorganger. Dat zegt acteur Ryan Corr in een nieuw interview.
Corr sprak met de site If.com.au over de nieuwe serie. "De omvang was echt iets waar ik mij enorm over verbaasd heb. Als je rondloopt op werkende sets met echte toernooien en gigantische, full-scale kastelen met brandende ketels aan het dak, dan is dat echt een ongelooflijke plek om te zijn. Alsof je in een live Shakespeare-stuk loopt."

House of the Dragon-schaalgrootte
House of the Dragon is gebaseerd op het boek Fire & Blood van George R.R. Martin en speelt zich 200 jaar voor Game of Thrones af.

We zien in House of the Dragon het einde van de familie House Targaryen, die als de serie begint de heerschappij over het continent Westeros in handen heeft. Dat eindigt allemaal in de Dance of the Dragons, de burgeroorlog binnen de familie.

Corr is in de serie te zien als Ser Harwin Strong, een ridder waarvan iedereen denkt dat hij de sterkste man in de Seven Kingdoms is. Hij heet ook wel 'Breakbones' en is de oudste zoon van Master of Laws Lyonel Strong en erft op een dag het kasteel Harrenhal.

Wanneer je House of the Dragon kunt zien is nog niet bekend.
Bron: CBR

Lees meer over: House of the Dragon, Game of Thrones, HBO, HBO Max

Populair nieuws