'The Big Bang Theory'-actrice over het grote succes

The Big Bang Theory-actrice over het grote succes

Mayim Bialik vertelt over het succes van Jim Parsons in The Big Bang Theory.

Jim Pedd, 2 maart 2022 om 08:37

Mayim Bialik legt uit waarom Jim Parsons zo goed was als Sheldon in The Big Bang Theory.
Parsons is een van de oorspronkelijke castleden van The Big Bang Theory. Hij was samen met Johnny Galecki de enige acteur die bleven hangen nadat de pilot opnieuw gemaakt werd. Bialik speelde de rol van Amy Fowler, een neuroloog die Parsons' Sheldon Cooper leert kennen via Raj en Howard en de twee trouwen later in de serie.

The Big Bang Theory
Het plan was oorspronkelijk om The Big Bang Theory nog een dertiende en veertiende seizoen te geven. Maar acteur Parsons stopte na seizoen 12, omdat hij iets anders wilde doen dan de rol van Sheldon spelen/

Bialik sprak met The Hollywood Reporter en legde uit waarom Parsons volgens haar zo goed was als het personage Sheldon Cooper. Belangrijk om te weten: Bialik is in het echte leven ook neurowetenschapper. Maar volgens haar hoeft niemand echte wetenschapper te zijn om zo'n rol te spelen:

"Dus ja, je hoeft geen neurowetenschapper te zijn om er een te spelen. Het helpt wel als het aankomt op dingen onthouden. Maar Jim Parsons is duidelijk geen briljante wetenschapper, maar wel een fenomenale acteur."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Mayim Bialik, jim Parsons, The Big Bang Theory, CBS

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws