Deze Netflix-serie blijkt niet te verslaan en wordt massaal bekeken

Deze Netflix-serie blijkt niet te verslaan

Nederlanders zijn echt wel fan van Vikings, dat blijkt deze week weer.

Jim Pedd, 6 maart 2022 11:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het is zondag en dus is het tijd om op een rij te zetten welke series allemaal enorm goed scoren op Netflix. Net als vorige week blijken de Vikingen en hun opmars niet te stuiten!
Bovenaan de top drie in Nederland staat namelijk weer de serie Vikings: Valhalla, dat een vervolg is op de welbekende serie Vikings van History Channel. De nummer twee deze week is Pieces of Her, gevolgd door Inventing Anna dat het al een paar weken behoorlijk goed doet.

De top drie
Vorige week viel al op dat Vikings: Valhalla al na 2 dagen op Netflix bovenaan stond. Die stek kon men vasthouden en voorlopig heeft het er alle schijn van dat de serie die vast blijft houden. We zetten de top drie voor je op een rij:

1. Vikings: Valhalla: In dit vervolg op 'Vikings' zijn honderd jaar verstreken en staat een nieuwe generatie legendarische helden op om hun eigen lot te bepalen en geschiedenis te schrijven.

2. Pieces of Her: Na een gewelddadige aanslag in hun stad moet een vrouw het duistere verleden van haar moeder ontrafelen en komen er dodelijke gevaren en geheimen aan het licht.

3. Inventing Anna: Moedige ondernemer of oplichter? Een journalist onderzoekt het verhaal van Anna Delvey, die de elite van New York ervan overtuigde dat ze een Duitse erfgename was.
Lees meer over: Netflix, top 3, massaal, Nederland, Vikings valhalla

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws