Fan van 'Pieces of Her'? Check dan deze Netflix-series

Pieces of Her doet het goed op Netflix. Maar wat kan je kijken dat hierop lijkt?

Jim Pedd, 06-03-2022 11:57

Pieces of Her is de tweede best bekeken Netflix-serie van deze week. Mocht je de 1 seizoen tellende show met hoofdrollen voor Toni Collette, Bella Heathcote en Jessica Barden al helemaal afgekeken hebben, kunnen we ons goed voorstellen dat je graag meer wil zien. Vandaag zetten we drie toffe tips voor je op een rij die je nu ook kunt zien op Netflix en wel aan deze misdaadserie doen denken.
In Pieces of Her zie je hoe een vrouw een gewelddadige aanslag in haar stad ziet. Ze moet het duistere verleden van haar moeder zien te ontrafelen, en dat blijkt een aantal dodelijke gevaren en geheimen aan het licht te brengen.

Drie toffe tips
Hieronder drie toffe tips die net zo spannend zijn!

Criminal: Spain: De spanning van het psychologische spel tussen rechercheurs en verdachten is in de verhoorkamer voelbaar. De zoektocht naar antwoorden heeft er soms een morele prijs.

True Story: Een wereldberoemde comedian zoekt wanhopig naar een uitweg nadat een nacht in Philadelphia met zijn broer niet alleen zijn succes in gevaar brengt.

Bodyguard: Een oorlogsveteraan helpt een terreuraanslag te verijdelen en wordt aangesteld om een politica te beschermen die een voorstander was van het conflict waarin hij vocht.


Lees meer over: Pieces of Her, Netflix, tips, kijken, Streaming, Criminal Spain, Bodyguard, True Story

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in