search
Deze spannende serie op Netflix is nog altijd een dikke hit

Deze spannende serie op Netflix is nog altijd een dikke hit

De serie Manifest staat al sinds begin dit jaar in de Netflix top tien.

Bram de Groot
Netflix maakte even geleden bekend dat de streamingdienst aan de slag gaat met een vierde seizoen voor de serie Manifest. De bovennatuurlijke dramaserie werd verleden jaar gecanceld door NBC.

De eerste twee seizoenen van de serie verschenen begin dit jaar op Netflix Nederland en sindsdien is Manifest niet uit de Netflix serie-top tien te slaan. Na ruim twee maanden staat Manifest nog altijd op de zevende plaats.

Manifest: dikke hit voor Netflix
De serie, van bedenker Jeff Rake, bestaat dus al uit drie seizoenen. Wanneer het derde seizoen op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Het seizoen werd van 1 april tot 10 juni uitgezonden door NBC. Het vierde seizoen moet uit twintig afleveringen gaan bestaan.

De serie heeft rollen voor onder meer Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur en Matt Long en je kunt nu de [url1=]eerste twee seizoenen[/url] van Manifest op Netflix gaan kijken.De synopsis: Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.


Aanbevolen artikelen