Fans eisen nog altijd remake van 'Game of Thrones' seizoen 8

Remake van 'Game of Thrones' nog altijd wenselijk

Het laatste seizoen van de hitserie werd in 2019 erg zwak ontvangen.

Bram de Groot, 6 maart 2022 15:13

De laatste seizoenen en vooral seizoen acht van het in 2019 afgeronde Game of Thrones werden flink bekritiseerd door een deel van de fans van de fantasyserie van zender HBO. Bepaalde keuzes waren te mager en de afronding in vele opzichten te vluchtig.
Nu zo'n drie jaar later doet de online petitie om een het achtste seizoen te onderwerpen aan een remake het nog altijd goed. Al sinds de release van het laatste seizoen staat er op Change.org een petitie die vaak wordt ondertekend.

Ieder uur vliegen er nieuwe ondertekeningen binnen en het aantal ondertekeningen staat ondertussen op 1,85 miljoen. Of de petitie iets uithaalt valt te betwijfelen, aangezien HBO zich nu vooral bezighoudt met allerlei spin-offs.

Game of Thrones seizoen 8
Het laatste seizoen van Game of Thrones verscheen een kleine twee jaar na seizoen zeven en dat zorgde voor heel wat verwachtingen. En er verschenen ook maar slechts zes afleveringen, met overigens wel een langere speelduur.

Het laatste seizoen werd ijzersterk bekeken. Na de eerste uitzending van de slotaflevering op HBO keken 13,61 miljoen Amerikanen. Op de allereerste aflevering uit 2011 stemden 2,22 miljoen Amerikanen af.

Vanaf aankomende dinsdag kun je Game of Thrones gaan kijken op HBO Max. Dan verschijnt de streamingdienst namelijk officieel in Nederland.Bron: Change

Lees meer over: Game of Thrones, HBO Max

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws