search
Nieuwe Netflix-serie van de makers van 'Bridgerton' aangekondigd
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix-serie van de makers van 'Bridgerton' aangekondigd

De nieuwe reeks is een verfilming van het boek 'The Residence: Inside the Private World of the White House'...

Geoffrey Ketels
Netflix heeft een gloednieuwe thrillerserie aangekondigd genaamd The Residence. De reeks is een verfilming van het populaire boek The Residence: Inside the Private World of the White House.

Het boek The Residence: Inside the Private World of the White House werd op de markt gebracht door schrijster Kate Anderson Brower. De nieuwe reeks is een detectiveverhaal dat zich afspeelt in het Witte Huis. De eerste details die zijn gelekt maken alvast duidelijk dat het geheel een mysterieus schouwspel belooft te worden.

Shonda Rhimes
De samenwerking tussen Netflix en Shonda Rhimes heeft tot dusver reeds verschillende uitmuntende projecten voortgebracht. Bridgerton is daar uiteraard nog maar één van.

Ook de nieuwe reeks The Residence belooft veel goeds. Helemaal nieuw is het mysterieuze genre voor Rhimes bovendien uiteraard ook niet. In het verleden was ze bijvoorbeeld ook betrokken bij de serie Scandal die zich bovendien eveneens afspeelde in het Witte Huis.

Wanneer er wordt gestart met de opnames van The Residence is momenteel nog niet bekend. De kans is zeer groot dat we de reeks dan ook pas in het volgende jaar op Netflix zullen zien verschijnen. In tussentijd verschijnt later deze maand uiteraard wel nog het tweede seizoen van de hitserie Bridgerton.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen