Nieuw op Netflix: Het slotseizoen van 'Queen of the South'

Nieuw op Netflix: Slotseizoen 'Queen of the South'

Aan alle mooie liedjes komt een eind en dat is nu ook het geval voor de serie 'Queen of the South'...

Geoffrey Ketels, 8 maart 2022 15:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed en tegelijkertijd ook slecht nieuws moeten brengen blijft best iets bijzonder. Toch is dat precies wat we vandaag moeten doen voor de reeks Queen of the South. Enerzijds is er goed nieuws omdat het vijfde seizoen vanaf morgen, woensdag 9 maart 2022 te bekijken is op Netflix, maar er is ook slecht nieuws. Het vijfde seizoen is namelijk ook het laatste voor de reeks.
Voor heel wat experten geldt dat ze Queen of the South bestempelen als één van de beste Engelse misdaadseries van de voorbije jaren. Dat is op zich reeds voldoende reden om je minstens even te verdiepen in deze fijne serie.

In het vijfde seizoen van de reeks wordt duidelijk dat Teresa zich realiseert dat James heel wat opofferingen heeft gemaakt voor niet alleen haar zaken, maar ook voor haarzelf. Intussen sluit ze een overeenkomst met een Dominicaanse leverancier in New York. Dat ondanks het feit dat ze uiteraard reeds over een overeenkomst beschikt met Kostya.

La Reina Del Sur
Voor de reeks Queen of the South geldt dat ze is gebaseerd op de wereldwijde bestseller genaamd La Reina Del Sur. Dit boek werd op de markt gebracht door Arturo Pérez-Reverte.

Ben jij net als zoveel andere mensen ook fan van de Netflix-serie Queen of the South? Dan kan je het vijfde en dus helaas ook laatste seizoen vanaf morgen, woensdag 9 maart 2022 bekijken op streamingdienst Netflix.Lees meer over: Queen of the South, serie, series, Netflix

Populair nieuws