search
'House of the Dragon' is bizar goed volgens George R.R. Martin
Series / Nieuws

'House of the Dragon' is bizar goed volgens George R.R. Martin

George R.R. Martin weet zeker dat fans van Game of Thrones hiervan gaan houden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
George R. R. Martin bedacht de fictieve wereld Westeros. Daarin speelde Game of Thrones zich af en straks krijgen we ook een spin-off, House of the Dragon.

De serie is gebaseerd op het boek Fire & Blood van Martin en duikt in de burgeroorlog die woedde binnen de familie Targaryen. Dit jaar nog debuteert het eerste seizoen van House of the Dragon op HBO Max en krijgen we tien afleveringen te zien.

House of the Dragon is goed
House of the Dragon moet vooral het langzame verval en de daarna behoorlijk bloederige val van de familie Targaryen in kaart brengen. Hoewel HBO nog niet heeft laten weten wanneer de serie precies te zien is, weten we wel dat deze dit jaar nog uitgezonden wordt.

Op zijn officiƫle website schrijft Martin nu in een bericht dat de opnames van House of the Dragon voorbij zijn. Dat niet alleen: de postproductie is in volle gang. Hij heeft nog niet alles gezien van het komende eerste seizoen, maar houdt wel van wat hij al zag en kijkt uit naar de rest.

"Tot nu toe ben ik enorm opgewonden. House of the Dragon is klaar met de opnames en verkeert in postproductie. Wat ik gezien heb, was geweldig. Ik hoop snel meer te zien."

House of the Dragon is dit jaar dus op HBO Max te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen