search
'The Flash' seizoen 8 kan het einde zijn
Series / Nieuws

'The Flash' seizoen 8 kan het einde zijn

Het Arrowverse lijkt ondertussen toch een beetje op zijn retour te zijn en dat blijkt ook nu wel.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Flash keerde afgelopen woensdag terug van een maandenlange pauze. De serie lanceert daarmee een nieuw verhaal voor de langlopende The CW-serie, die inmiddels alweer een kleine tien jaar draait.

Maar gevreesd wordt dat The Flash richting het einde gaat. De serie heeft nog geen negende seizoen gekregen, wat geldt voor de meeste series in de Arrowverse-franchise. Wel wordt gesproken over een mogelijk negende seizoen, waar acteur Grant Gustin dan voor zou terugkeren.

Toch het einde?
Tegelijk valt op dat volgens showrunner Eric Wallace de finale van het achtste seizoen het einde zou kunnen vormen voor de serie.

"We schrijven momenteel de finale van het seizoen. En ik kan je zeggen dat tegen het einde van seizoen 8 alles netjes afgerond is, zodat we fris en schoon kunnen beginnen, mochten we de kans hebben een negende seizoen te maken", aldus Wallace.

Hij vertelt dat hij al een paar jaar weet wat het einde moet zijn van The Flash. "We komen nu tot het einde van een plan voor drie jaar dat ik had voor de serie, met seizoenen 6, 7 en 8. Maar het echte einde, nou ja, ik moet er twee schrijven, omdat ik niet weet wat de toekomst brengt. Ik weet waar ik op hoop, namelijk dat er een negende seizoen komt. Maar ik moet ervoor zorgen dat de verhaallijnen afgerond zijn, afhankelijk van waar het heen gaat. Maar dan moet ik ook een teaser opnamen die nog een jaar op kan zetten. Dus dat is wel een uitdaging.'

The Flash zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen