search
Nederland keek massaal naar deze series op Netflix
Series / Featured

Nederland keek massaal naar deze series op Netflix

Netflix trok weer veel bekijks met de serie Formula 1: Drive to Survive.

Elke week zetten we op zondag op een rij welke series het best scoren op Netflix. Vandaag is dat natuurlijk niet anders en is er een opvallende nieuwe top drie!

Allereerst opvallend omdat de serie Vikings: Valhalla na krap twee weken al eruit geknikkerd is. Hoewel de Vikingen het goed deden toen ze begonnen, blijken ze er niet toe in staat het territorium vast te houden. In plaats daarvan zijn ze voorbij gestreefd door Max Verstappen en zijn maten in Formula 1: Drive to Survive. Nummer twee zagen we vorige week stuivertje wisselen met de vikingen: Pieces of Her. En de hekkensluiter deze week is de laatste reeks afleveringen van The Last Kingdom.

De top drie
We zetten de top drie voor je op een rij:

1. Formula 1: Drive to Survive (seizoen 4): Coureurs, managers en teameigenaars leven in een snelle wereld "“ zowel op als buiten de racebaan "“ tijdens elk moordend seizoen vol Formule 1-races.

2. Pieces of Her (seizoen 1): Na een gewelddadige aanslag in hun stad moet een vrouw het duistere verleden van haar moeder ontrafelen en komen er dodelijke gevaren en geheimen aan het licht.

3. The Last Kingdom (seizoen 5): Alfred de Grote verdedigt zijn koninkrijk tegen Noormannen. Uhtred, een geboren Saks die is opgevoed door Vikingen, tracht zijn voorouderlijk geboorterecht op te eisen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen