search
Fan van 'The Last Kingdom'? Check dan deze 3 topseries op Netflix

Fan van 'The Last Kingdom'? Check dan deze 3 topseries op Netflix

The Last Kingdom is nu voorbij, maar wat staat er nog meer op Netflix dat erop lijkt?

Jim Pedd
Deze week weten de Noormannen in The Last Kingdom succes te boeken op Netflix. We zetten zoals altijd een reeks tips op een rij, voor als je dat nieuwe seizoen al helemaal gebinged hebt en eigenlijk nog niet klaar bent om ermee te stoppen.

Deze week hebben we drie tips die redelijk doen denken aan de strijd van Alfred de Grote tegen de Noormannen - aangevoerd door Uhtred, die als geboren Saks is opgevoed door de Vikingen en probeert zijn voorouderlijk geboorterecht op te eisen.

Drie tips
Hieronder dus drie tips die doen denken aan The Last Kingdom:

Barbaren: Een Romeinse officier moet kiezen tussen het machtige rijk waarin hij is opgegroeid en zijn eigen volksstam. Zijn tweestrijd leidt tot een episch historisch conflict.

Vikings: Valhalla: In dit vervolg op 'Vikings' zijn honderd jaar verstreken en staat een nieuwe generatie legendarische helden op om hun eigen lot te bepalen en geschiedenis te schrijven.

Marco Polo: Marco Polo - gebaseerd op de avonturen van de beroemde ontdekkingsreiziger aan het hof van Kublai Khan - speelt zich af in een wereld vol hebzucht, verraad en intriges.Aanbevolen artikelen