'Fear the Walking Dead' onthult zijn verhaal voor seizoen 7b

De serie Fear the Walking Dead neemt een schokkende wending in dit nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 14-03-2022 06:40

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Alicia ontmoet een mysterieuze vreemdeling als Fear the Walking Dead terugkeert op AMC en AMC+. De eerste helft van het zevende seizoen eindigde ermee dat Alicia de oorlog verklaarde tegen Victor Strand.
Die heerst vanuit zijn Tower over een landschap van na een kernontploffing. Alicia heeft nog altijd chronische koorts als gevolg van de amputatie van haar door een Walker gebeten arm, wat ze opliep tijdens haar zoektocht naar Padre. En ze wordt opgejaagd door Arno en de Stalkers, vroegere maten van Teddy.

Fear the Walking Dead-synopsissen
Vandaag zijn er synopsissen vrijgegeven voor de eerste twee afleveringen van Fear the Walking Dead seizoen 7.

De aflevering met de titel Follow Me lanceert het tweede deel van het zevende seizoen. "Alicia zoekt onderdak in het huis van een mysterieuze vreemdeling. Haar koorts wordt steeds erger en Arno jaagt haar continu op. Alicia wordt gedwongen haar verleden onder ogen te komen, en moet bepalen hoe ze haar toekomst tegemoet zal treden."

Mourning Cloak is de volgende aflevering: "Als Charlie onverwacht bij de Tower aankomt, rekruteert Howard een jonge Ranger in training om haar reden voor haar bezoek te achterhalen. Terwijl ze samen reizen naar een bestemming voorbij de Tower, worden de ware beweegredenen van Charlie blootgelegd."

Fear the Walking Dead zie je op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, The Walking Dead, Robert Kirkman

Populair nieuws