Netflix onthult wanneer 'The Umbrella Academy' terugkeert!

Teaser 'The Umbrella Academy' onthult terugkeer!

De datum voor het derde seizoen van The Umbrella Academy is bekend.

Bram de Groot, 13 maart 2022 19:20

Het tweede seizoen van The Umbrella Academy verscheen alweer op 31 juli 2020 en nu is bekend dat het nieuwe, derde seizoen debuteert in juni dit jaar. Dat is bijna twee jaar later. Check hieronder de teaser die Netflix heeft vrijgegeven.
In de beelden zien we vooral de bekende gezichten uit de superheldenserie van Netflix. In het nieuwe seizoen zie je rollen voor onder meer Elliot Page (Vanya Hargreeves), Tom Hopper (Luther Hargreeves), David Castaneda (Diego Hargreeves), Robert Sheehan (Klaus Hargreeves), Aidan Gallagher (Number Five), Emmy Raver-Lampman (Allison Hargreeves), Justin H. Min (Ben Hargreeves), Colm Feore (Reginald Hargreeves) en Ritu Arya (Lila Pitts).

The Umbrella Academy seizoen 3: 22 juni terug op Netflix
Het tweede seizoen van The Umbrella Academy had een enorme cliffhanger dus de fans zijn waarschijnlijk super benieuwd hoe het verhaal verder gaat. De serie is gebaseerd op de gelijknamige comics van Gerard Way.

De eerste twee seizoenen staan uiteraard gewoon op Netflix en deze werden sterk ontvangen.


In The Umbrella Academy worden zes broers en zussen met bijzondere krachten herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid.Bron: Netflix

Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix, Steve Blackman, Elliot Page

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws