search
Geheime 'Star Wars'-serie op komst!
Series / Nieuws

Geheime 'Star Wars'-serie op komst!

Disney+ werkt blijkbaar aan nog een nieuwe Star Wars-serie die niet aangekondigd was.

Het lijkt erop dat er weer een nieuwe Star Wars-serie aan zit te komen die eerder niet aangekondigd was. De franchise breidt momenteel al flink uit als het op animatieseries aankomt en dat lijkt voorlopig door te gaan.

Star Wars bracht ons al de succesvolle serie Star Wars: The Clone Wars en lanceerde daarna de televisieserie Star Wars: Rebels die het gat tussen Revenge of the Sith en A New Hope vulde. Recent werd het verhaal van die serie nog voortgezet met The Bad Batch. En nu lijkt er nog een Star Wars-serie aan te komen.

Star Wars-series
Tijdens een interview met The Convor Call vertelde Kevin Kinder, componist van heel wat verschillende animatieprojecten in de Star Wars-franchise, over zijn opwinding rond een nieuw project dat nog niet aangekondigd is.

"We werken op dit moment aan een nieuw project. Een animatieproject. Een Star Wars-project. En dat is alles wat we kunnen zeggen," begon Kinder het interview.

"Het is echt heel erg goed. Een serie waarbij Lucasfilm en Disney ons voor elke aflevering een compleet orkest geven. Het is een echt speciaal project, waar heel wat geweldige mensen bij betrokken zijn en we ons echt geprivilegieerd voelen om er onderdeel van te zijn. Maar waarschijnlijk heb ik inmiddels te veel gezegd."



Aanbevolen artikelen