Goed nieuws over de toekomst van 'The Boys'!

Goed nieuws over de toekomst van 'The Boys'!

Het derde seizoen komt er nu echt snel aan, maar daarna volgt snel meer.

Bram de Groot, 13 maart 2022 18:00

Gisteren verscheen de eerste trailer voor The Boys en de beelden beloven nog meer doldwaze en keiharde superheldenchaos dan in de eerdere seizoenen. Nu komt er goed nieuws over seizoen vier.
Het derde seizoen volgt bijna twee jaar na het tweede seizoen. Maar het lijkt erop dat seizoen vier een stuk minder lang op zich zal laten wachten. Acteur Karl Urban meldt namelijk dat de opnames voor het volgende seizoen al snel gaan starten.

In gesprek met Variety meldt de acteur dat hij het vierde seizoen nog voor het einde van dit jaar zal opnemen. "Ik neem tot het einde van het jaar The Boys op," aldus Urban.

Veel The Boys op Prime Video
Naast het aanstaande derde en overigens nog niet officieel aangekondigde vierde seizoen van The Boys wordt er ook gewerkt aan de spin-off G-Men, een serie die zich afspeelt op een high school voor kinderen met superkrachten.

Recent verscheen nog de animatieserie The Boys Presents: Diabolical op Prime Video, met korte animatiefilmpjes die toch ook behoorlijk ver gaan. Seizoen drie van The Boys start op 3 juni met de aflevering "Paycheck".Bron: Variety

Lees meer over: The Boys, Karl Urban, Erin Moriarty, Antony Starr, Katia Winter, Eric Kripke, Laurie Holden, Jensen Ackles, Nick Wechsler

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws