'Obi-Wan Kenobi'-serie toch geen miniserie

'Obi-Wan Kenobi'-serie toch geen miniserie

De Star Wars-serie met Ewan McGregor in de hoofdrol schijnt een tweede seizoen te kunnen krijgen.

Jim Pedd, 12 maart 2022 08:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Obi-Wan Kenobi-serie is bedacht als een miniserie voor Disney+. Maar Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy sluit niet uit dat er een tweede seizoen van de serie komt.
De serie is in mei te zien op streamingdienst Disney+. Ooit waren er plannen om een film te maken over Obi-Wan Kenobi, maar nadat de film Solo: A Star Wars Story flopte, besloot Disney er een serie van te maken.

Obi-Wan Kenobi seizoen 2!?
De serie Obi-Wan Kenobi duikt in het verhaal van de beroemde Jedi, tien jaar nadat hij in zelfopgelegd ballingschap op woestijnplaneet Tatooine ging. Daar waakt hij nu over Luke Skywalker.

Maar waar de serie bedacht is als een miniserie met zes afleveringen, leren we via Entertainment Weekly dat gedacht wordt aan een tweede seizoen. Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy vertelt in een interview dat Lucasfilm denkt over een tweede reeks.

"Daar is zeker over gesproken. Vooral omdat iedereen bij elkaar kwam en oprecht een geweldige tijd had," begon Kennedy.

"Ewan had het fantastisch, wat ook geldt voor Hayden. Dus vanuit dat perspectief zou iedereen willen zien dat het ook hierna doorgaat. Maar we moeten ook denken over de vraag waarom we dat zouden doen. Als we besluiten meer te doen met Obi-Wan, moeten we antwoord kunnen geven op de vraag 'waarom'."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Star Wars, Disney Plus, Ewan McGregor

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws