search
Supercoole nieuwe HBO Max-serie 'Tokyo Vice' krijgt eerste trailer
Series / Nieuws

Supercoole nieuwe HBO Max-serie 'Tokyo Vice' krijgt eerste trailer

Ansel Elgort (Baby Driver) speelt de hoofdrol in de veelbelovende misdaadserie.

Na jaren van berichten is het zover: de eerste trailer voor HBO Max-serie Tokyo Vice! In de nieuwe misdaadserie zien we Ansel Elgort als een journalist die de criminele onderwereld van Japan induikt.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige memoires van Jake Adelstein, een Amerikaanse journalist die van Missouri naar Tokio verhuisde om de wereld meer te laten leren over de misdaad in Japan. Hoe verder hij echter verzeild raakt in de criminele onderwereld van Japan, hoe meer moeite hij heeft om er weer uit te komen.

Een overdaad aan talent
Naast Elgort zijn er in de serie rollen weggelegd voor acteurs als Hiroto Katagiri, Rachel Keller, Ella Rumpf, Rinko Kikuchi, Hideaki Itō, Show Kasamatsu en Tomohisa Yamashita.

Er is ruim 10 jaar gewerkt aan de serie, die ooit begon als een film met Daniel Radcliffe als Adelstein en Anthony Mandler als regisseur. In 2019 gaf HBO Max echter het groene licht voor een 10-delige serie met Michael Mann als uitvoerend producent. Mann (Heat, Collateral) regisseerde daarnaast de pilot-aflevering. J.T. Rogers schreef het script en Destin Daniel Cretton (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) regisseerde naar verluidt ook meerdere afleveringen.

Bekijk hieronder de superstrakke trailer voor Tokyo Vice:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen