Geannuleerde serie scoort enorm op Netflix

Geannuleerde serie scoort enorm op Netflix

Good Girls blijkt enorm te scoren op de streamingdienst, al is de serie al geannuleerd.

Jim Pedd, 18 maart 2022 07:49

Eerder deze maand verscheen in de Verenigde Staten de televisieserie Good Girls op Netflix. De show werd gemaakt en uitgezonden op NBC en werd daar geannuleerd.
Nu blijkt dat de vierde reeks afleveringen van Good Girls, die net op Netflix verschenen is, het echt uiterst goed doet op de streamingdienst. In eerste instantie begon men op de vijfde plek in de top tien, maar inmiddels is Good Girls doorgedrongen tot de eerste positie op de ranglijst in de Verenigde Staten.

Good Girls
De serie Good Girls ging in februari 2018 van start op NBC en heeft rollen voor Christina Hendricks, Mae Whiteman en Retta. Zij zijn drie moeders in Michigan die besluiten helemaal los te gaan en te genieten van het leven.

Het trio besluit in eerste instantie snel geld te verdienen door een boodschappenwinkel te overvallen. Dat leidt tot een groot web van misdaad, samenzweringen en hebzucht. Good Girls was vier seizoenen lang te zien en kreeg uiteindelijk vijftig afleveringen.

De serie kwam afgelopen zomer ineens tot een einde, al was het de bedoeling om een vijfde (en korter) seizoen te lanceren op NBC. "We wilden heel graag Good Girls terugbrengen voor een vijfde seizoen, maar financieel bleek het niet haalbaar", aldus een insider van NBC in een reactie.

Netflix zal de serie niet zomaar terug kunnen brengen, want de contracten van de cast van Good Girls zijn verlopen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Good Girls, Netflix, NBC, Christina Hendricks, Mae Whiteman, Retta

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws