search
'Game of Thrones'-fans opgelet: er komt een nieuw boek

'Game of Thrones'-fans opgelet: er komt een nieuw boek

Er komt weer een nieuwe toevoeging aan de Game of Thrones-boeken.

Jim Pedd
Nadat hij met updates over de vele Game of Thrones spin-off series kwam, liet schrijver en bedenker van Westeros, George R.R. Martin, op zijn persoonlijke blog weten dat er een nieuw boek uitkomt.

Helaas is dat niet het boek waar je mogelijk al jaren op zit te wachten, namelijk het zesde deel in de A Song of Ice and Fire-reeks, The Winds of Winter, maar is het een ander boek. Het is een boek dat The Rise of the Dragon heet en in oktober uitgebracht wordt.

Game of Thrones-boek
The Rise of the Dragon is een "visuele geschiedenis" van House Targaryen en kijkt naar hun opkomst in de macht, met de verovering van de Seven Kingdoms van Westeros, en de uiteindelijke teloorgang van hun rijk.

Volgens Martin bevat het boek straks 180 nieuwe illustraties en is het een bredere reis door de wereld, die ook enig begrip moet geven voor de aankomende serie House of the Dragon.

The Rise of the Dragon moet volgens Martin gezien worden als "een luxe referentieboek, waarin de meest beruchte familie van Westeros (en hun draken) tot leven komt in samenwerking met enkele ongelofelijke kunstenaars".

De schrijver meldt dat het een boek is dat een encyclopedie is, meer dan Fire & Blood, dat de vertelling van de Dance of the Dragons door een grandmaester was.Aanbevolen artikelen