search
'Obi-Wan Kenobi' onthult zijn castleden
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi' onthult zijn castleden

De serie rond Obi-Wan Kenobi heeft een aantal bekenden die te zien zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Obi-Wan Kenobi heeft een indrukwekkende ondersteunende cast. En nu hebben we nieuwe details over wie een belangrijke nieuwe Jedi speelt in de serie en welke actrice de rol van de moeder van een jonge prinses Leia speelt.

We horen bijvoorbeeld dat in de Obi-Wan Kenobi-serie we een jonge Jedi gaan volgen die naar Tatooine reist, op zoek naar Obi-Wan, om daar afgewezen te worden door de Jedi-meester. Het personage wordt gespeeld door Benny Safdie.

Obi-Wan Kenobi
Ook leren we dat Reva, de Fifth Brother en de Grand Inquisitor samen gaan werken en burgers aanvallen in een poging Nari uit te lokken. De drie betreden zelfs een plek waar de Grand Inquisitor vervolgens een speech geeft over hoe de Jedi zichzelf niet kunnen helpen.

Nari is volgens de geruchten een voormalig Padawan, die opgroeide in de Jedi-tempel op de planeet Coruscant. Hij zou helemaal sinds het begin op zoek zijn naar Obi-Wan Kenobi, nadat Order 66 uitgegeven werd en vele Jedi uitgemoord werden.

'Ben' Kenobi wil hem echter niet helpen. En het lijkt erop dat het allemaal niet goed gaat aflopen voor de arme jonge Nari. Daarna pas maakt Obi-Wan, zo lijkt het, een draai en zal hij in actie komen.

De Obi-Wan Kenobi-serie is vanaf 25 mei op Disney+ te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen