'The Wheel of Time' is nu al klaar met zijn tweede seizoen

De opnames van het aankomende nieuwe seizoen van The Wheel of Time zijn klaar.

Jim Pedd, 27 maart 2022 16:28

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vandaag horen we dat de opnames van het tweede seizoen van Prime Video's epische fantasyserie The Wheel of Time al klaar zijn. Dat wil niet zeggen dat The Wheel of Time snel verder gaat.
De opnames van The Wheel of Time zijn afgerond in Praag. Dat meldt Midgard Times, een website die vaker goed heeft gezeten met nieuws rond de televisieserie.

The Wheel of Time-opnames
Uit hetzelfde bericht van Midgard Times blijkt dat de second unit nog aanvullend materiaal voor The Wheel of Time opgenomen had in Marokko. Of die opnames ook klaar zijn weet men dan weer niet te melden.

Het tweede seizoen van The Wheel of Time zal verschillende nieuwe personages laten zien uit de boeken van schrijver Robert Jordan (en later na diens overlijden Brandon Sanderson). Het gaat onder meer om Elyas Machera, een voormalig Warder die het vermogen heeft om met wolven te communiceren, met als hoofdpersoon Perrin Aybara dat kan.

De tweede batch afleveringen van The Wheel of Time komt ook met locaties als het koninklijk paleis van Andor, thuis van verschillende belangrijke personages in de serie. Het Ploskovice Castle in Praag zou dienst hebben gedaan als dat kasteel.

The Wheel of Time seizoen 1 zie je nu op Prime Video. Het tweede seizoen is dus klaar met de opnames, maar zal pas ná The Lord of the Rings: The Rings of Power te zien zijn. Ook wordt er al gewerkt aan een derde reeks.
Bron: CBR

Lees meer over: The Wheel of Time, Amazon, Prime Video, Rafe Judkins, Robert Jordan

Populair nieuws