search
Prime Video voegde 4 series nieuw toe afgelopen week
Series / Featured

Prime Video voegde 4 series nieuw toe afgelopen week

Check hier de nieuwe content die is toegevoegd aan het aanbod van Prime Video.

Elke zondag zetten we de series op een rij die Prime Video heeft toegevoegd aan zijn aanbod. Deze week waren er vier nieuwe toevoegingen. We duiken erin!

Million Dollar More (S01E03): Samen met presentator Giel de Winter, psycholoog Jaap van Ginneken, bekende gast Nienke Plas en de kandidaten kijken we terug op aflevering 3: De bewoners van Million Dollar Island hebben hun eerste week in dit sociale experiment erop zitten. Waar de een vriendschappen sluit, lukt het anderen maar niet om hun plekje te vinden. En de bewoners maken kennis met een nieuw onderdeel: de roulettetafel.

Million Dollar Island (S01E03): De bewoners hebben hun eerste week in dit sociale experiment erop zitten. Waar de een vriendschappen voor het leven sluit, lukt het anderen maar niet om hun plekje in de groep te vinden. En de bewoners maken kennis met een nieuw onderdeel: de roulettetafel. Vanaf nu wordt gespeeld om elkaars bandjes.

This Is Us (S06E03): Kevin neemt de tweeling mee naar de hut om zichzelf te bewijzen als vader.

Star Trek: Picard (S02E04): Nu de tijd dringt om de toekomst te kunnen redden, neemt Picard het heft in eigen handen en zoekt hij hulp bij een oude vriend. Ondertussen belandt Rios aan de verkeerde kant van de wet en sluit Jurati een deal met de Borg-koningin.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen