Deze 3 series worden massaal bekeken op Netflix

Deze 3 series worden massaal bekeken op Netflix

Netflix heeft met deze drie series weer grote hits in handen, waaronder Bridgerton.

Jim Pedd, 27 maart 2022 17:42

Elke zondag zetten we op een rij welke series het beste scoren in Nederland op Netflix. Deze week staat niet geheel onverwacht Bridgerton helemaal bovenaan het lijstje.

Het eerste seizoen van de serie was lange tijd het meest bekeken seizoen van een Netflix Original ooit op de streamingdienst. Zo bezien moest het bijna wel zover komen dat Bridgerton bovenaan het lijstje zou eindigen. Maar ook de serie Top Boy scoort nog goed op Netflix, evenals de duistere serie Taboo, die nog altijd in de top drie staat!

De top drie
Hieronder volgt de top drie van de meest bekeken series op Netflix van dit moment.

1. Bridgerton: Acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. Geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.

2. Top Boy: Twee doorgewinterde drugsdealers keren terug naar de straten van Londen, maar hun jacht op geld en macht wordt bedreigd door een jonge, meedogenloze oplichter.

3. Taboo: Een lang dood gewaande avonturier keert terug naar Londen om de dood van zijn vader te wreken. Hij krijgt echter te maken met de Oost-Indische Compagnie.
Lees meer over: Netflix, kijkcijfers, bridgerton, top boy, taboo

Populair nieuws