search
'Star Wars' komt nu al met een geheime serie
Series / Nieuws

'Star Wars' komt nu al met een geheime serie

De Star Wars-franchise lanceert binnenkort iets gaafs op Disney+ lijkt het.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Lucasfilm maakt een soort renaissance rond Star Wars mee op Disney+. De studio werkt aan een herijking van de filmplannen en richt zich nu met name op de aankomende series die men in ontwikkeling heeft.

Dat zijn er maar liefst acht op dit moment: Obi-Wan Kenobi, Andor, The Mandalorian seizoen 3, Ahsoka, The Acolyte, Rangers of the New Republic, Lando en A Droid Story.

Star Wars-serie
Vorige maand hoorden we via Production Weekly dat er nog een serie in de Star Wars-franchise aankomt. Die wordt ontwikkeld onder de werktitel Grammar Rodeo.

Vandaag bevestigt Discussing Film die berichten en meldt men dat Jon Favreau betrokken is als producent. De regisseur Jon Watts mag afleveringen regisseren. Verder bereidt men zich voor op de opnames in de studio's van Culver City, waar al wat sets in de aanbouw zijn voor de start in juni.

Waar de serie precies om zal draaien is niet bekend, maar het schijnt een miniserie te zijn, die draait om een groep jonge castleden. Een van de verhalen die bevestigd zijn, is dat het een serie is die zich afspeelt tijdens het High Republic-tijdperk waar nu veel boeken en comics over geschreven worden.

De Star Wars-serie schijnt tijdens May the Fourth aangekondigd te worden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen