'The Last of Us'-video onthult hoofdpersonen van de HBO-serie

'The Last of Us'-video onthult hoofdpersonen

HBO werkt druk aan een The Last of Us serie gebaseerd op de gelijknamige games.

Jim Pedd, 28 maart 2022 om 13:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Heel wat iconische momenten uit de The Last of Us-game van Naughty Dog worden verfilmd voor de aankomende serie van HBO.
Een video van achter de schermen laat vier personages zien die rennend een straat oversteken en zich verstoppen achter een auto. De beelden bevestigen dat de serie niet alleen Pedro Pascals Joel en Bella Ramsey's Ellie laat zien, maar ook Henry en Sam. Daarmee wordt ernaar gehint dat we in The Last of Us ook zien hoe Joel en Ellie zich in de quarantainezone van Pittsburgh bevinden. Welke acteurs de rollen van Henry en Sam spelen weten we niet.

The Last of Us-beelden
De verhaallijn in Pittsburgh van The Last of Us laat zien hoe Joel en Ellie proberen te ontkomen aan een militie die het gebied beheerst, de Hunters.

Middenin het hoofdstuk ontmoeten we Henry en zijn jongere broer Sam, die zich ook verbergen voor de Hunters. De vier werken samen en banen zich een weg door de verlaten rioleringssystemen van het gebied en verslaan zelfs een bewapende Humvee van de Hunters, alvorens ze het redden tot de bestemming van Henry en Sam.

Check de video hier op Twitter.


The Last of Us laat nog wel even op zich wachten. De hoop van fans was dat de serie van showrunner Craig Mazin dit jaar te zien kon zijn, maar inmiddels is duidelijk dat de release in 2023 plaatsvindt.
Bron: CBR

Lees meer over: HBO, The Last of Us, Pedro Pascal, Bella Ramsey

Populair nieuws