Deze nieuwe Netflix-serie domineert volkomen

Deze nieuwe Netflix-serie domineert volkomen

Inventing Anna scoort enorm goed op Netflix blijkt uit de nieuwe statistieken.

Jim Pedd, 29 maart 2022 08:59

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Misdaadseries zijn een belangrijke toevoeging aan het aanbod van Netflix geworden de afgelopen jaren. Of het nou om documentaires of traditionele series gaat, Netflix-abonnees vreten true crime series bij de vleet!

Een van de nieuwste hits is de serie Inventing Anna, met actrice Julia Garner in de hoofdrol. De streamingcijfers van Nielsen laten zien hoe enorm goed de serie scoort.

Inventing Anna is een succes
Nielsen heeft de cijfers vrijgegeven voor de periode 21 februari tot en met 27 februari. In die tijdspanne was Inventing Anna de meest bekeken originele serie op de streamingdienst, met maar liefst 2 miljard bekeken minuten.

Dat is een stuk meer dan de nummer twee van die week, Love Is Blind van Netflix, dat net iets meer dan 1,3 miljard minuten bekeken werd.

Inventing Anna is het verhaal van een journalist die besluit het leven van de Duitse erfgename Anna Delvey onderzoekt. Zij blijkt haar identiteit verzonnen te hebben om geld te kunnen stelen van rijke New Yorkers.

Garner speelt de hoofdrol en is te zien in Inventing Anna naast Anna Chlumsky, Arian Moayed, Katie Lowes, Alexis Floyd, and Laverne Cox.

Inventing Anna heeft negen afleveringen die je allemaal op Netflix ziet.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Inventing Anna, Netflix, kijkcijfers

Populair nieuws