search
'Moon Knight' kan op deze manier eindigen
Series / Nieuws

'Moon Knight' kan op deze manier eindigen

Oscar Isaac heeft al nagedacht over de richting van de Moon Knight-franchise.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Moon Knight-acteur Oscac Isaac vertelde tijdens een nieuw interview over de toekomst van zijn personage in het Marvel Cinematic Universe. Hij hintte op het einde van de serie en de toekomst van Marc Spector.

We hebben nog een dag te gaan tot de première van de eerste aflevering van Moon Knight op Disney+. Fans hebben de afgelopen maanden druk gespeculeerd over de toekomst van de serie, en waar het heen kan gaan. Maar nu vertelt Oscar Isaac daar al wat over.

Moon Knight-toekomst
"Ik wil niets verklappen. Maar wat ik je kan zeggen, is dat we echt geprobeerd hebben de reis van integratie uit te werken en daarna te kijken hoe dat een stap is van het genezen van trauma. En dat de echte superkracht van dit personage, of deze personages, hun ervaring is," aldus Isaac.

"Als die dingen geïntegreerd kunnen worden, en dus niet weggedrukt worden, dan is dat de plek waar echte kracht vandaan komt."

Het moge duidelijk zijn dat je in Moon Knight uiteindelijk ziet hoe Marc Spector en Steven Grant (en misschien wel Jake Lockley) zich verenigen als losstaande persoonlijkheden en één held wordt.

Moon Knight is vanaf woensdag te zien op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen