search
'Star Trek: Strange New Worlds' is een groot succes

'Star Trek: Strange New Worlds' is een groot succes

Acteur Anson Mount is enorm gelukkig met hoe Star Trek: Strange New Worlds geworden is.

Jim Pedd
Star Trek: Strange New Worlds-acteur Anson Mount laat zijn fans weten dat hij de eerste drie afleveringen van de nieuwe serie gezien heeft. Hij is er erg tevreden mee.

"ik wil het nooit zien tot het allemaal af is en in elkaar zit. Mijn vrouw en ik hebben nu de eerste drie gezien. Ik ben er echt blij mee. Heel, heel blij mee. We kijken aflevering vier vanavond en ik heb echt buitengewone zaken gehoord. Het netwerk, de regisseurs, iedereen zegt dat aflevering vier heel speciaal wordt. Dus ik kijk ernaar uit om dat te zien," aldus Mount.

Star Trek: Strange New Worlds
De serie Star Trek: Strange New Worlds is een spin-off van Star Trek: Discovery. We zagen in die serie in het tweede seizoen Mount als Christopher Pike debuteren, de kapitein van de U.S.S. Enterprise voor Kirk.

De populariteit van zijn rol en medecastleden Ethan Peck (als Spock) en Rebecca Romijn (als Number One) leidde tot de aankondiging van de spin-off. We zien de personages op de Enterprise in de jaren voordat Kirk het schip kreeg.

Star Trek: Strange New Worlds vertelt per aflevering een nieuw verhaal en vertelt dus geen overkoepelend verhaal over het hele seizoen.

Star Trek: Strange New Worlds gaat 5 mei van start op Paramount+.

Bekijk op instagram
Aanbevolen artikelen