Aantal afleveringen en datum finale 'Moon Knight' onthuld

Aantal afleveringen 'Moon Knight' onthuld

Met nog maar een paar dagen te gaan, komt er steeds meer naar buiten over de MCU-serie.

Zilko Tarici, 29 maart 2022 12:06

Oscar Isaac maakt morgen zijn debuut als Moon Knight in de gelijknamige MCU-serie van Disney+, maar wanneer zal de laatste aflevering worden uitgezonden? En hoeveel afleveringen zijn er precies? Die vragen beantwoorden we hieronder.
In de strips waarop de serie is gebaseerd zien we hoe een huurling genaamd Marc Spector verandert in de superheld Moon Knight, nadat de Egyptische god Knonshu hem redt van de dood. In ruil voor zijn leven moet Marc het gedurende de nacht opnemen tegen allerhande bad guys. Marc worstelt echter ook met schizofrenie, waardoor hij soms ook andere persoonlijkheden, zoals de rijke Steven Grant en taxichauffeur Jake Lockley, aanneemt.

Kort maar krachtig
Moon Knight bestaat in totaal uit zes afleveringen, wat evenveel is als The Falcon and the Winter Soldier, Hawkeye en Loki. De regie is in handen van Mohamed Diab en Jeremy Slater. Elke aflevering zal circa 50 minuten duren.

De finale van Moon Knight zal naar verwachting beschikbaar worden gesteld op 4 mei. Het blijft waarschijnlijk bij een enkel seizoen, waarna het personage zich zal aansluiten bij het grotere MCU.

Twee dagen na het einde van Moon Knight verschijnt overigens Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de bioscopen, gevolgd door afleveringen van Ms. Marvel op 8 juni. Mooie tijden dus voor Marvel-fans!
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Moon Knight, Oscar Isaac, Ethan Hawke, MCU, Marvel Studios

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws