search
'House of the Dragon' lijkt niet op 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

'House of the Dragon' lijkt niet op 'Game of Thrones'

De spin-off serie van Game of Thrones wordt echt compleet anders horen we van Matt Smith.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nog een paar maanden wachten en dan kan je House of the Dragon zien op HBO. De serie is de eerste spin-off van Game of Thrones en vertelt het verhaal van de familie Targaryen.

Die familie raakt driehonderd jaar voor de strijd om de Iron Throne verwikkeld in een gevaarlijke burgeroorlog waarin ze hun draken gebruiken om elkaar te bevechten. Er zouden volgens bedenker George R.R. Martin meer dan tien draken in de televisieserie zitten. Matt Smith laat nu tegelijk weten dat het allemaal compleet anders wordt dan Game of Thrones.

House of the Dragon-serie
Smith speelt in House of the Dragon de rol van Daemon Targaryen. Hij raakt in de serie verwikkeld in het gevecht om de Iron Throne en erfopvolging, een strijd die de Dance of Dragons gaat heten.

"Ik denk dat het echt anders wordt dan de originele serie als ik eerlijk ben," aldus Smith tijdens een interview over de serie House of the Dragon.

"Ik bedoel, dat moet wel. De originele serie is echt iets dat op zichzelf staat, en briljant was. Daardoor heeft het ook een bepaalde indruk achtergelaten, die je bijna niet kan herhalen. Dus ik weet het niet. Eerlijk gezegd heb ik nog geen aflevering gezien, dus het is moeilijk om te zeggen. In essentie is het in dezelfde wereld gesitueerd, maar heeft het ook een iets andere identiteit. Maar wie weet? Ik weet het niet."

House of the Dragon wordt dit jaar verwacht op HBO. De serie schijnt in augustus gelanceerd te worden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen