Keiharde oorlog in 'Mayans M.C.' seizoen 4

Mayans MC gaat in het nieuwe seizoen botsen met de Sons of Anarchy.

Jim Pedd, 31-03-2022 10:23

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het verleden en heden botsen op grote wijze als Mayans M.C. terugkeert voor zijn vierde seizoen. De serie is een spin-off van Sons of Anarchy en speelt zich in dezelfde wereld af als zijn moederserie.
We volgen nu andere personages die lid zijn van een andere motorclub. Desondanks waren verschillende SOA-personages te zien, waarmee de verhalen van de series van tijd tot tijd verstrengeld raakten. Dat gaat nu een stuk verder, want in het vierde seizoen gaan de Sons de strijd aanbinden met de Mayans.

Mayans M.C. seizoen 4
De gebeurtenissen in de eerste drie seizoenen van Mayans M.C. lieten zien dat de spanningen tussen de clubs opliepen. Oude wonden werden geopend en er ontstonden heel wat nieuwe wonden.

Nu de Mayans op het punt staan in elkaar te storten, staan de Sons klaar voor de actie. Showrunner Elgin James:

"Zodra het water de dijken breekt, denk ik dat het niet meer zal eindigen. Ik weet niet hoe je dat kan regelen. Het seizoen begint met een knaller. Er zit meer actie in de eerste aflevering dan in de drie voorgaande seizoenen. We nemen onze tijd en zijn geduldig, omdat we onszelf emotioneel moesten resetten. Maar zodra het op gang komt, is er geen houden aan. De oorlog gaat een seizoen duren, en misschien wel een leven voor de personages."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Mayans MC, Sons of Anarchy, FX

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie