search
Keiharde oorlog in 'Mayans M.C.' seizoen 4
Series / Nieuws

Keiharde oorlog in 'Mayans M.C.' seizoen 4

Mayans MC gaat in het nieuwe seizoen botsen met de Sons of Anarchy.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het verleden en heden botsen op grote wijze als Mayans M.C. terugkeert voor zijn vierde seizoen. De serie is een spin-off van Sons of Anarchy en speelt zich in dezelfde wereld af als zijn moederserie.

We volgen nu andere personages die lid zijn van een andere motorclub. Desondanks waren verschillende SOA-personages te zien, waarmee de verhalen van de series van tijd tot tijd verstrengeld raakten. Dat gaat nu een stuk verder, want in het vierde seizoen gaan de Sons de strijd aanbinden met de Mayans.

Mayans M.C. seizoen 4
De gebeurtenissen in de eerste drie seizoenen van Mayans M.C. lieten zien dat de spanningen tussen de clubs opliepen. Oude wonden werden geopend en er ontstonden heel wat nieuwe wonden.

Nu de Mayans op het punt staan in elkaar te storten, staan de Sons klaar voor de actie. Showrunner Elgin James:

"Zodra het water de dijken breekt, denk ik dat het niet meer zal eindigen. Ik weet niet hoe je dat kan regelen. Het seizoen begint met een knaller. Er zit meer actie in de eerste aflevering dan in de drie voorgaande seizoenen. We nemen onze tijd en zijn geduldig, omdat we onszelf emotioneel moesten resetten. Maar zodra het op gang komt, is er geen houden aan. De oorlog gaat een seizoen duren, en misschien wel een leven voor de personages."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen